Ponykamp

Jeujjj!! We gingen weer op ponykamp! 3 dagen met eigen pony naar Emmen. We gingen met z’n allen verzamelen aan de Denekamperweg en vertrokken om 10 uur. Toen we daar eenmaal waren hebben we de pony’s op stal gezet en de stapelbedden op de slaapplek bij elkaar geschoven.

Wat later gingen we een buitenrit maken. Het leuke was dat je zelf groepjes mocht maken! Ik ging samen met Charlot, Noëlle, Sanne en Merle. Dat was heel gezellig! Die avond kregen we een workshop armbanden en kettingen maken van paardenhaar. Je moest thuis dan een stukje uit de staart van je paard/pony knippen en wassen. Dan kon je dus op het kamp kiezen of je er een armband, ketting of sleutelhanger van kon maken. De meeste maakten een armband. Je kon er steentjes bij doorvlechten en voor verschillende sluitingen kiezen. Sommigen gingen vlechten per haartje(s). Dat was volgens mij echt prutswerk. Daarna gingen we nog even nazitten en daarna moesten we helaas gaan slapen.

De volgende dag gingen we weer een buitenrit maken wat ook super leuk was! We gingen bij een op en neer heuveltje rijden en crossen. We hadden niet zo lang gereden want we gingen even later nog even in de bak springen.

’s Middags gingen we naar McDonalds, wat heel lekker was! Toen die avond hadden we een karaoke/bonte avond. Dat was echt lachen en zijn tot half 12 doorgegaan!

De volgende dag (Helaas ook de laatste) gingen we net zoals de andere dagen een buitenrit maken. Ik ben samen met Emelie en Diede gegaan waar later Iris ook nog bij kwam. We gingen toen lekker hard galopperen. Dat was heel grappig want Diede en Emelie zaten op fjorden die ze huurden. Diede had een beetje een dikzakje en die noemden we Speknek! :p
We zijn nog een springpaadje in geweest en daarna zijn we weer naar de manege gereden waar even later de ouders ons weer ophaalden. Ze hadden nog even koffie gedronken en toen werden alle pony’s en paarden ingeladen.
Het was weer een superleuk en gezellig kamp!!
Groetjesss
Renske!